3 Temmuz 2014 Perşembe

Çocuklar Yüzmeyi Ne Kadar Sürede Öğreniyorlar?

Tecrübelerimize dayanarak söylemek gerekirse çocuklar yetişkinlerden daha kısa sürede yüzme öğrenmektedirler. Daha esnek bir vücuda sahip olmaları, enerjik olmaları, yüzme hareketlerini daha kısa sürede kavramaları yüzme öğrenme süresini kısaltmaktadır. Tabi istisna olan çocuklar da görmekteyiz.
Özellikle anne ve babaların bu konuda sabırsız davrandıklarını görüyoruz. Yüzme eğitimine çok vakit ayırmaktan ziyade kısa sürede yüzme öğrensinler de buda aradan çıksın gibi düşüncelerle karşılaşmaktayız. Oysa hayatın her aşamasında sağlıklı yaşam için spor yapmalıyız.
Bazıları ördek, su minderi gibi deniz araçlarıyla yüzmeyi öğrenmeyi daha kolay bulabilir. Ancak benim görüşüme göre bunlar yüzme öğrenmenizi kolaylaştırmaz tersine sizi rahatlığa alıştırarak yüzmeyi daha uzun sürede öğrenmenize neden olabilir.
 www.istanbulyuzmeokulu.com  sayesinde sizde yüzme öğrenebilir, yazın iş yoğunluğundan vb. sebeplerden gidemediğiniz deniz keyfini sonuna kadar yaşayabilirsiniz. Ayrıca yüzme konusunda uzman eğitmenlerle öğrenmenin tadını çıkarabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder